Wednesday, October 21, 2009

DOA PENILAIAN MENENGAH RENDAH 2009

Engkau Maha Mengetahui Ya Allah bahawa kami anak-anak Tingkatan Tiga SMK Dato Mohd Yunos Sulaiman sebentar lagi akan melangkah ke Dewan Peperiksaan bagi meneruskan agenda penting kehidupan kami menduduki Penilaian Menengah Rendah pada tahun 2009 ini yang akan mencorakkan masa hadapan kami untuk memenuhi harapan ibubapa kami, guru-guru kami dan masyarakat keseluruhannya.

Oleh itu kami menadah tangan kehambaan kami memohon kepada Mu dengan penuh rasa tawaduk, Engkau cerdaskan akal kami supaya kami dapat memahami kehendak soalan, tenangkan hati kami agar kami tidak resah gelisah di dalam dewan, berilah ilham kepada kami di saat-saat kami menemui kebuntuan, ingatkanlah kembali segala yang kami telah terlupa daripada pengajaran guru-guru kami, bantulah kami dengan mengurniakan idea-idea yang bernas agar kami dapat memberikan pilihan jawapan yang terbaik supaya kami dapat melakar kejayaan yang cemerlang.

Dengan belas ihsan Mu Ya Allah, anugerahkanlah kejayaan kepada kami sebagai hadiah atas budi dan pengorbanan ibubapa kami yang mengharapkan kepulangan kami bersama keputusan yang membanggakan. Ampunkan dosa kami, dosa ibubapa kami serta guru-guru yang kami kasihi.
No comments:

Post a Comment